به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین رضا مختاری، رئیس مؤسسه کتابشناسی شیعه در سخنانی در این مراسم با بیان اینکه این کتاب، اثری دقیق و جامع درمورد آیتالله شاه آبادی است، گفت: در این اثر جزئیات حضو ایشان در قم و نجف هم بیان شده است که در آثار قبلی نوشته شده موجود نیست.
مختاری با بیان اینکه کتابی با این دقت و اهمیت در مورد وی نوشته نشده است، تصریح کرد: در این کتاب به بخشهایی از ندگانی امام و آیتالله خویی نیز به تناسب بحث پرداخته شده است که میتوان جزء وجوه امتیاز محسوب کرد.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین جعفر کشفی، رئیس اداره موزه آستان مقدس حضرت معصومه(س) با ارزشمند توصیف کردن این کتاب که به شرح زندگانی آیتالله نصرالله شاه آبادی پرداخته است تصریح کرد: براساس قرآن کریم چهار عصر تایخی در اسلام قابل استحصال است.
کشفی در توضیح بیشتر در این زمینه بیان کرد: اولین دوره، عصر رسالت از حضرت آدم تا پیامبر اکرم(ص) و بعد از آن عصر امامت است که براساس اعتقاد شیعه تا امام یازدهم ادامه یافته و در مورد امام دوازدهم غیبت رخ داده که شکل دهنده عصر سوم تاریخ است.
وی با بیان اینکه بعد از غیبت و ایجاد ظهور، دوره چهارم تاریخ از منظر قرآن است عنوان کرد: در مورد عصر غیبت کتابهای بسیاری نوشته شده است ولی آنگونه که شأن و عظمت آن است به درستی بحث نشده است.
کشفی با بیان اینکه در دوره غیبت، عالمان و فقهای دینی محل جوع مردم هستند به کتاب حدیث نصر اشاره کرد و افزود: متاسفانه تاکنون کتابی در شأن مرحوم آیت الله شاه آبادی چاپ نشده بود و این کتاب با جامعیت نسبی که دارد ارزشمند و قابل تقدیر است.
همچنین حسین کشفی، نویسنده این اثر با بیان اینکه کار نگارش اثر را از سال 91 شروع کرده است گفت: وجود نکات برجسته در زندگی این عالم فرزانه یکی از دلائل انتخاب من بوده است زیرا برخی روشهای ایشان قابل توجه است.
وی با بیان اینکه یکی از وجوه ممیزه شخصیت آیت الله شاه آبادی، جذب جوانان و مردم به دین بود بیان کرد: ایشان با روشی دوستانه و صمیمی در جذب جوانان به دین تلاش موفقی داشت.
نویسنده کتاب حدیث نصر با بیان اینکه این کتاب در 4 فصل است که در فصل اولو دوم به معرفی خاندان مادری و پدری ایشان پرداخته شده است عنوان کرد: بخشی از کتاب، جمعآوری مصاحبههای آیت الله شاه آبادی است.
وی با بیان اینکه از 50 آلبوم عکس نیز در این کتاب استفاده شده و خود ایشان هم مقدمه بر آن نوشتهاند افزود: فصل سوم نیز به زندگینامه پدر ایشان و فصل چهارم کتاب نیز به زندگینامه آیت الله شاه آبادی تا زمان ورود به تهران پرداخته شده است و ادامه زندگینامه در قالب مجلدات دیگری چاپ خواهد شد.
انتهای پیام